MERCHANDISE
WEBSSHOP & KATALOGER USB STICKS & POWERBANKS SLIK MED LOGO KUGLEPENNE & KAFFEKRUS TRYKTEKNIKKER COMPANY SHOP

Fra kuglepenne over lysestager til firmatøj og meget mere… Find priser på tusindvis af de Ready Made-artikler, vi fører. Når du lægger i indkøbskurven og sender, kontakter vi dig med et tilbud på de artikler, du har fundet.

Find og bestil online her:

BESTIL-HER-knap

 

Finder du ikke det, du søger så kontakt os på salg@gemini.dk. Det kan du også gøre på telefon 7020 7100.

 

Du kan også få dine kolleger til at bestille jeres egne artikler på jeres egen webshop:

 

GEMINI Company Shops:after

Få adgang til pris-besparelser, logistik- og administrative besparelser med jeres egen, skræddersyede webshop. Det kan være en personalegave-shop, en give-away-shop til sælgere o.a. eller en personalekøbs-shop.

Vores løsning giver især fordele, når forskellige artikler skal fordeles til mange medarbejdere og leveres til forskellige og selvvalgte lokationer i ind- og udland.

Kunden får eget logo, præsentation samt diverse farvevalg på shoppen. Menuer og kommandoer er standard på engelsk, så også udenlandske medarbejdere kan bruge shoppen. Systemet virker også på tablet og mobil.

Bag den skræddersyede præsentation og bestillingsmodul, hvor medarbejdere frit kan vælge leveringsadresse, står vi for alt lagerhold, pluk og forsendelse. Det sker enten fra vores lager eller kundens. Det eneste kunden skal, er at aftale sortiment, mængder og shop-design med os.

Brugere (medarbejdere) godkendes fx via deres e-mail-adresser, hvor de selv vælger passwords ved oprettelse. Der kan opsættes begrænsninger, fx. 1 gave eller beløb pr. bruger.

Jeres individuelle løsning sættes op uden beregning ved et vist minimumskøb.

Skriv en mail til salg@gemini.dk yderligere info.