FIRMAGAVER
PÅSKE 2017 GAVEKATALOG BRANDS JOYFUL GIFTCARD MAD & DRIKKE LOYALITETSSHOP

Firmagaver er ikke bare firmagaver!

Kvalitet er også en af de vigtigste kerner når det handler om firmagaver, ligesom i alle de andre afdelinger – vi sondrer igen i mellem special made / ready made og tilbyder produkterne enten med eller uden Jeres firmalogo.

Special made

Processen ved at sætte sit eget præg i produkterne – som eksempelvis at designe et inderfoer med sit logo tone-i-tone med stoffet – er der hvor man kan gøre den store forskel.

Det kræver et højere antal end normalt – antallet kan ikke præciseres, da det ændres fra produkt til produkt – men har en tilsvarende økonomisk fordel, da man sætter sit eget præg i produtkerne, førend de forlader fabrikkerne og den store besparelse finder især sin plads, ved at produkterne ikke skal pakkes mere end én gang.

Ready made

Er typisk gaven man vælger til det lidt smallere publikum, som fx hvis du skal bestille 75 gaver til at ønske dine medarbejdere eller kunder glædelig jul eller hvis du skal købe en enkel jubilæumsgave. Mange vælger fx en såkaldt købmandskurv af forskellige sampak, eller et af de populære detail produkter som slynges over diskene ude i butikkerne.

Købmandskurven kunne eksempelvis brandes med et nydeligt ilagt julekort, printet i vores eget trykkeri – ligeledes kunne et detailprodukt som en kaffekande, få graveret eller trykt Jeres firmalogo.