MERCHANDISE
WEBSSHOP & KATALOGER USB STICKS & POWERBANKS SLIK MED LOGO KUGLEPENNE & KAFFEKRUS TRYKTEKNIKKER COMPANY SHOP

Senator/Rou Bill har gennem mange år været vores samarbejdspartner på mapper, penne samt krus, som alle dele bliver produceret i Tyskland og Holland. Vi leverer helt ned til 500 stk. kuglepenne med tryk – de fleste produkter leveres indenfor 3 uger, uanset antal.

Se vores hjemmeside, hvor du kan finde kuglepenne med tryk og kaffekrus – alle varerne kan brandes med fx tryk, gravering, præg m.v.

Mere info her

SENATOR har stået for kvalitet, innovation og bæredygtighed i 90 år. Det ledende princip for grundlæggerne er stadig gyldigt: “Idéer og produkter, der udskilles fra andre”. Ånden i innovationen, og energien til altid være en idé foran forbliver uændret. Til disse formål kan vi falde tilbage på årtiers traditioner og erfaringer.

Målet med forsonende økologi og økonomi er indgroet i hele SENATOR, og understøttes af alle funktioner i virksomheden. Som en del af et krævende miljøledelsessystem, stiller vi vores processer til regelmæssig revision, integrere ny viden og aktivt tilpasser os til de store ændringer. For vores produkter, bruger vi kun råvarer, der står op til en omfattende økologisk vurdering.

Udvalget af råvarer og produktionsprocesser er rettet mod at sikre fravær af farlige materialer, brug af genvundet materiale, bio-nedbrydelighed og undgåelse af affald. Vi har derfor i overensstemmelse med REACH bekendtgørelse i Den Europæiske Union, hvori det hedder, at kun testet og registreret kemikalier skal anvendes inden år 2018.

Som en virksomhed der er certificeret efter ISO 9001, leverer SENATOR ikke kun testet og certificeret kvalitet i hvert enkelt område, de har også forpligtet sig til at påtage sig ansvar for mennesker og miljø som en del af sit eget CSR-program (Corporate Social Responsibility) og også som medlem af den verdensomspændende “Business Social Compliance Initiative” (BSCI).

Kontakt os for mere info her