GEMINI betyder tvilling, og symboliserer den tætte relation, der er mellem dig som kunde og os som virksomhed. En tvilling der kender dig og dine behov.

Vi er specialister i fremstilling af unikt merchandise, luksus emballage og i outsourcing af vores kunders produktion til Fjernøsten.

GEMINI har et globalt perspektiv og kan levere de bedste løsninger på verdensplan.

GEMINI er en international handels- og produktionsvirksomhed etableret i 1989, med kontorer i København, Hong Kong og Kina. Vi er specialister i fremstilling af unikt merchandise, luksus emballage og i outsourcing af vores kunders pro-duktion til Fjernøsten.

GEMINI har mange års erfaring med handelssamarbejde med Kina. Vores forretning bygger på stærke relationer med leverandører i Østen. Vi kan garantere kvalificeret bistand gennem hele processen fra idé til design, produktion, kvalitetskontrol og endelig levering. Det er vores erfaring, at design, produktion af merchandise og em-ballage altid tilfører firmaet værdi og desuden opbygger loyalitet over for mærket, når du differentierer dit produkt. Derfor mener vi, det er en vigtig strategisk beslutning at skabe noget unikt, når du udvikler dit brand og ønsker at øge salget.

GEMINI har udfra vores kunders ønsker om levering af samlede løsninger udvidet aktiviteterne, derfor tilbyder vi idag ekspertise indenfor følgende områder:

Vores medarbejdere er alle specialister på deres respektive områder, og de er altid klar med individuel rådgivning, uanset om det er standard produkter eller særlige individuelle produktioner. GEMINI har et globalt perspektiv og kan levere de bedste løsninger på verdensplan.

full-map

 

big-logo