Når godt 1.000 cykelryttere og 210 hjælpere bevæger sig mod Paris for samle ind til børn med kræft, er det med støtte fra GEMINI.

Cykelholdet Team Rynkeby cykler den godt 1.200 km. lange vej fra Danmark til Paris for at samle penge ind til børn med kræft og deres familier.

Cykelholdet, der i år består af 1.000 cykelryttere og 210 hjælpere fordelt på 14 danske, seks svenske og et finsk hold, indsamlede alene sidste 14,3 mio. DKK til Børnecancerfonden i Danmark og to mio. SEK til Barncancerfonden i Sverige. Og med hjælp fra GEMINI arbejder deltagerne målrettet på at slå den rekord.

“Vi støtter gerne dette gode projekt! GEMINI har i forvejen gode erfaringer med sponsorater, støttebidrag mm. og især med fokus på sportens verden. Vi sponsorerer i dag både F.C. København samt andre sportlige aktiviteter, som vi har stor succes med. Derfor håber vi meget, at dette års støttebidrag giver en værdifuld eksponering, således vi får mulighed for at støtte projektet igen næste år” siger Henrik Mikkelsen, CEO for GEMINI A/S.

Mangler midler til forskning

Team Rynkeby er den suverænt største bidragsyder til den danske Børnecancerfonden, og de årlige donationer gør en stor forskel i kampen mod børnekræft, fortæller Marianne Nielsen, direktør i Børnecancerfonden.

“Vi er en lille organisation, som ikke modtager nogen form for offentlig støtte. Derfor er vi også meget afhængige af private bidrag for at kunne yde den støtte, der er behov for, siger Marianne Nielsen og peger på, at der særligt er behov for midler til at støtte de få danske forskere, som blandt andet forsøger at finde ud af, hvorfor børn får kræft.”

“Der er ikke mange, som ved det, men børnekræft og voksenkræft er to vidt forskellige ting. Faktisk ved man ikke, hvorfor børn får kræft. Hvis vi skal hjælpe alle børn, som får kræft, så er vi også nødt til at vide, hvorfor de får sygdommen, og derfor er der også et stort behov for midler til forskning” siger Marianne Nielsen.

Team Rynkeby cykler til Paris hver år, og du kan følge turen på www.team-rynkeby.dk og www.facebook.com/teamrynkeby.