BNI-International
Vi skaffer hinanden nye kunder!

Nye forretninger opstår ofte via personlige kontakter, men ingen har ubegrænsede forbindelser – og dét at skaffe nye er ikke noget, der gøres med et snuptag. Hertil er BNI en uvurderlig hjælp. I løbet af de seneste 12 mdr. har BNI-forretningspartnere refereret forretninger til hinanden for en halv milliard kroner.

Som BNI-partner får du altså mulighed for at øge din forretning og omsætning væsentligt, og i BNI er der ingen konkurrence. Der kan nemlig kun være én repræsentant fra hvert specialistområde i hvert team. Du bliver en del af et team på op til 50 erhvervsfolk, der mødes fast én gang om ugen. Du kan med fordel tænke på dine BNI-kolleger som sælgere, der arbejder for dig. Så snart dit BNI-team har lært dig at kende, og de ved, hvilke kunder du søger, kan de formidle deres kontakter videre til dig.

Vil du øge dine muligheder for flere forretninger?
De fleste virksomheder får deres bedste kunder via personlige anbefalinger. Det er nemlig den mest tids- og omkostningseffektive måde at få nye kunder på. Selvom mange erhvervsdrivende godt ved det, så er det de færreste, der har en plan og et system for, hvordan de griber det an. Det er her, at BNI kommer ind i billedet.

Ønsker du at høre mere? Kontakt:
Christian Hansen enten på kontoret +45 3915 1063 mobil +45 6167 1604 eller mail cha@gemini.dk

Du kan også læse mere om netværket her:
http://www.bniconnect.dk/