Et lille afsnit om samarbejdet mellem GEMINI og F.C. København, herefter benævnt som “FCK”…

GEMINI har været leverandør af merchandise som fx madkasser, sengelinned, mobilcovers, dørmåtter, kortspil og meget mere i over 10 år.
I 2011 besluttede vi, at blive sponsor i fodboldklubben. Vi har til sommer sponsoreret F.C. København i 2 år/sæsoner, med stor succes.

“Efter at vi har været leverandør i klubben i så mange år, syntes vi, det kunne være spændende at benytte os, af de netværksmuligheder F.C. København har. Vi har også været sponsor i DBU i 15 år, og vores erfaring er, at man tjener sponsoratet hjem i forbindelse med den samhandel, der foregår. Og vi har da også allerede haft succes med nye kunder, som man møder i forbindelse med sponsor- eller netværksarrangementer” siger Henrik Mikkelsen, CEO hos GEMINI A/S.

Læs vores sponsorprofil

Klik her

Blandt 8 virksomheder, blev vi også en del af FCK’s sponsorudvalg, da det blev stiftet – sponsorudvalget har til opgave at repræsentere alle sponsorerne.

Der i dag ca. 100 sponsorere, som mødes én gang hver anden uge, og udveksler nyheder, forretninger mm. til FCK’s handelsnetværk – det har givet os meget forretning, vel og mærket i begge retninger.

Vil du med som gæst?

Kunne du også tænke dig at møde alle forretningsforbindelserne fra FCK’s handelsnetværk GOAL og samtidig få mulighed for at se alle de spændende fodboldkampe i Parken, skal du være velkommen til, at tage med os som gæst – det er gratis.

Kan du lide, at se live fodbold?

GEMINI har som sponsor hos FCK adgang til 4 billetter inkl. mad og drikke til alle hjemmekampe der spilles i Superligaen, landspokalturneringen og evt. Champions League eller Europa League – har du lyst at komme en tur i Parken og få en god fodbold oplevelse, så send os en e-mail og vi trækker lod mellem de indkomne ønsker.

Ønsker du at høre nærmere? Kontakt:
Mads Buur Andersen enten på kontoret +45 3915 10 65 mobil +45 2623 4049 eller mail mba@gemini.dk