MøllerMadsen Race Club er et unikt erhversnetværk, som på nuværende tidspunkt består af ca. 160 virksomheder på landsplan, hvor omdrejningspunktet i netværket er oplevelser, som er værd at afsætte tid til i en travl kalender. Netværket er stiftet af Nicolaj Møller Madsen, som er professionel racerkører:

“Jeg oplevede ret hurtigt i min egen karriere, at et godt netværk er nødvendigt for at drive forretning. Jeg deltog i forskellige netværksarrangementer, men oplevede ofte, at de enten var overfladiske, kedelige eller uproduktive. I min travle kalender tog jeg mig selv i ret hurtigt at vælge dem fra. Derfor besluttede jeg mig for at skabe det netværk, som jeg selv savnede. Et netværk med unikke oplevelser og med ligesindede mennesker, som også stiller store krav til, hvad de bruger deres tid på. Og med det blev MøllerMadsen Race Club født,” fortæller Nicolaj.

Og man må sige, at han har ramt et behov i markedet – år for år er netværket vokset med stødte skridt. Men der er stadig plads til dig.

Netværket er opdelt i tre forskellige undergrupper, der dækker hhv. Jylland, Fyn og Sjælland.
Herunder er der tre forskellige typer netværk (vi kalder det gear), som du kan vælge imellem.

Kunne du tænke dig at komme gratis med som gæst? Kontakt:
Per Lindström enten på kontoret +45 3915 1073 mobil +45 2230 1643 eller mail pli@gemini.dk

Du kan læse mere om netværket her:
https://nicolaj.eu/moellermadsen-race-club/

Eller se video med diverse sammenklip: